• FLAVIO CADALBERT
  • Jahrgang: 2002
  • Team: CYCLINGPROJECT.CH
  • Club: VC Surselva
  • Instagram: flavio.cadalbert
  • Palmares
  • Stevens Bike Cup 2019 Arbon / 8.Rang
  • Proffix Swiss Bike Cup 2019 Buchs / 5.Rang
  • Proffix Swiss Bike Cup 2019 Rivera / 6.Rang
  • Proffix Swiss Bike Cup 2018  / 34.Rang
  • Stevens Bike Cup 2018 / 7.Rang
  • Scott Kids Cup 2018 /  1.Rang
  • Bündnermeisterschaft 2018 /  ?
  • Proffix Swiss Bike Cup 2017  / 66.Rang
  • Stevens Bike Cup 2017  / 8.Rang
  • Scott Kids Cup 2017 / 4.Rang
  • Bündnermeisterschaft 2017 /3.Rang
  • Bündenermeisterschaft 2016 /4.Rang
  • Ostschweizer-Cup 2016 / 12. Rang
  • Scott-Kids-Cup 2016 / 2. Rang
  • Ostschweizer-Cup 2015 / 10. Rang
  • Scott-Kids-Cup 2014 / 3.Rang