• FLAVIO CADALBERT
  • Jahrgang: 2002
  • Team: CYCLINGPROJECT.CH
  • Club: VC Surselva
  • Palmares
  • Swiss Bike Cup 2017  / 66.Rang
  • Stevens Bike Cup 2017  / 8.Rang
  • Scott Kids Cup 2017 / 4.Rang
  • Bündnermeisterschaft 2017 /3.Rang
  • Bündenermeisterschaft 2016 /4.Rang
  • Ostschweizer-Cup 2016 / 12. Rang
  • Scott-Kids-Cup 2016 / 2. Rang
  • Ostschweizer-Cup 2015 / 10. Rang
  • Scott-Kids-Cup 2014 / 3.Rang

 

 

 

 

 

 

                                

 

 

 

 

  

Kontakt

Ivo Hassler

Ringstrasse 68

7000 Chur

info@cyclingproject.ch

Kontakt

Riccardo Dasoli

Burgstrasse 28

7012 Felsberg

 info@cyclingproject.ch